Saturday, August 6, 2011

Blaine561 uvádí: všechny tři věci affiliate obchodníci nutnost přežít Online

Každá pobočka obchodník je vždy hledat úspěšný trh, který dává největší výplatě. Někdy si myslí, že je to kouzelná formule, která je pro ně snadno dostupné. Ve skutečnosti je to mnohem složitější, než myslíš. Je to jen osvědčené postupy, které prokazatelně letech tvrdé práce a obětavosti marketingu.


Existují taktika, která předtím pracovali s online marketing a pokračuje v práci v dnešním světě afilací marketing online. S těmito třemi marketingové tipy bude schopen schopno zvýšit své prodejní a přežít v online marketingové afilací.




Jaké jsou tyto tři taktiku?




1. pomocí unikátní webové stránky na podporu každý samostatný produkt, který vás na trh. Neupusť to všechno dohromady jen ušetřit nějaké peníze na web hosting. Je lepší mít web zaměřuje na každý produkt a nic víc.




Vždy zahrnují komentáře na serveru tak, aby návštěvníci budou mít domov, kde výrobek udělat pro ty, kteří je zakoupit. I ohlasy od uživatelů, kteří to zkoušeli produktu. Ujistěte se, že tito zákazníci jsou více ochotni umožňují používat jejich jména a fotografie na stránce konkrétní produkt, který vás na trh.




Také můžete psát články, zvýraznění použití výrobku a zahrnout je na místě jako na další stránku. Udělat stránky atraktivní přesvědčivé a zahrnují volání jednat o informace. Každý nadpis by mělo přitáhnout čtenáře se pokusit přečíst více, ani vás kontaktovat. Zvýrazněte zvláštní body. To pomůže čtenářům vědět, co na stránce je a bude chtít vědět více.




2. Nabízí volné sestavy pro čtenáře. Pokud je to možné pozice je mnohem kvalitnější okraji stránky tak, že prostě nemůže být ztraceno. Došlo k pokusu o vytvoření autoresponder zprávy, které odešle vaše osobní údaje v registraci do složky Doručená pošta. Podle výzkumu prodej je uzavřena obvykle na sedmé kontakt s vyhlídka.




Může dojít jen dvě věci, možná se sám webové stránky: uzavřen prodej nebo kandidát opustit stránku a nikdy se nevrátit. Chcete-li do své složky Doručená pošta užitečných informací, v určité lhůtě, budou připomínat, je produkt, který mysleli, že chtějí později a zjistíme, že prodej ukončen. Ujistěte se, že obsah je zaměřen na konkrétní důvod k výrobku. Nechci aby to znělo jako prodávat.




Se zaměřují na důležité body jako produkt může život a věci snazší a příjemnější. Zahrnovat závažné téma linky e-mailů. Pokud možno nepoužívejte slovo "svobodné" protože existují ještě starší filtry nevyžádané pošty, které vypíše tento obsah do koše před dokonce čte je první. Přesvědčit ty, kteří se přihlásili ke své volné zprávy, že jim budou chybět něco velkého-li dělat využívání svých produktů a služeb.




3. mít typ přenosu, který je zaměřen na váš produkt. Jen si pomysli, pokud ten, kdo navštívil váš web nemá zájem na co nabízíte, budou mezi těmi, kdo se pohnout a nikdy se nevrátí. Psaní článků pro publikaci v e mezi elektronické časopisy a elektronické zprávy. Tímto způsobem můžete najít publikací, které se zaměřuje na cílové zákazníky a co dávají lze jednoduše zachytit váš zájem.




Zkuste napsat alespoň 2 články za týden, s nejméně 300-600 slov v délce. Neustále psaní a udržování těchto článků je možné vytvářet až 100 čtenáři zaměřené na váš web v jeden den.


Pamatuj že jen 1: 0 hodin každý 100 lidí mají tendenci koupit váš produkt nebo si vaše služby. Pokud se v jeden den je možné vytvářet jako 1000 cílené přístupů na web, to znamená, že můžete tyto 10 prodej na základě průměrné statistiky.




Výše taktiku nezní opravdu velmi obtížné, pokud se nad tím zamyslíte. Vyžaduje jen trochu času a akční plán na jeho straně.




Vyzkoušejte tyto tipy pro několik přidružené marketingové programy. Možná nakonec vedení dobrým zdrojem příjmů a přežít v tomhle byznysu, že ne všichni obchodníci.


Navíc si na obrovské výplatu, kterou si budete přijímat...







Nezapomeňte si rezervovat své centrum Blaine561.com Blaine561 v pro všechny mé další weby Blaine561.

Pro své věrné čtenáře, cennější rostou každý den s články

Zahájit podnikání pro dietu a ztráta váhy a sociální otázky na Internet Marketing.


No comments:

Post a Comment