Sunday, August 7, 2011

Blaine561 uvádí: Partnerský obsah, duplicitní obsah a The zásadní rozdíly mezi nimi; ER neexistují...

O slovo v výzkumné skupiny zprávy, alt.internet.search motory, je chápán jako Google je to lepší v pozorování a snížení obsahu afilací. To je docela možné, že proto znovu a znovu opakoval stejný textový obsah každého partnerského webu, který nese to, co on dostane degradován Google čistě za to, že duplicitní obsah. Vidím to jako problém, rostoucí problém pro každou pobočkou společnosti obchodníka a zákazníka pomocí podávání údaje na stránkách energii. Zatímco populární používání modelů a mohou se lišit v detailu z důvodu jejich přizpůsobení vašim potřebám jednotlivců, v podstatě jsou všechny varianty na totéž téma a přirozeně všechny obsahují stejné pár řádků textový obsah ve stejném pořadí.
Opakování tohoto druhu by neměly být příliš obtížné identifikovat a buď ignorovat nebo odstranit vlastnosti nebo způsobit, že vše, co může dost dobře znamenat do budoucna to myšlenka afilací serverů máme právě teď, se jednoduše není víc cvičit.


Moje stránky dary Crystal je poháněno moc GoCollect.com pomocí skriptu Cusimana. Se přizpůsobit šablony, takže pokud znáte mě rozpoznáte výchozí rozložení stránky BB každého produktu. Vizuálně Takže to není jako žádný z ostatních míst pomocí stejné síly. Má stále stejný textový obsah, i když. Vložení vzorku na Google produkuje výsledky "asi 584", všichni nebo většina z níž musí zřejmě tak projít, aby jej vůbec označit, jsou vybudované kolem stejné jídlo. Problém pro dceřiné a přidružené společnosti obchodníci a a pro Google je, co je v nich vůbec má? Pokud je web, který je, má tedy původní, kde bod v Google mají odpočinek v indexu? Všechny také prodávají stejný výrobek za stejnou cenu, tak proč je indexovat? V současnosti je bitvy SEO. Proč by si někdo koupit váš produkt z mých stránek se ještě někdo? Odpověď by byla, protože při procházení produktu najít web než splňují ostatní a existují způsoby, jak prosazovat weby, které všichni známe tady. Ale opravdu nemůže to trvat věčně. Svět skutečně potřebují pouze webové stránky pro tyto výrobky vyrobené na základě měřených a speciální položky a to je jeden z původních výrobců. Všechny ostatní jsou v zásadě duplicitní obsah a my víme, co se stane se to, bude filtrováno.


Tak za účelem boje proti tomuto problému, můžete nahradit vlastní text originálu, a můžete nakreslit fotografií výrobků. Není problém pro malé sítě však mnozí mají desítky tisíc stran. A nikdo nebude přepsat lidí? Pochopitelně nemůže začít jakékoliv pobočky osamělý, takže představa, že pobočka weby jako dnes máme je, myslím, že nevyhnutelně musí vést k výklenku míst, kde pobočka zobrazí malý rozsah položky v individuální styl, který bude apelovat na některé z nakupující veřejnosti. Představa by se vytvořit značku, která by zákazníci a cítit se. Pokud se podíváte na všechny položky na webu Crystal dary jsou fotografování z kontextu. Ve vašem bytě, které nemohou být pozastavena do vzduchu proti bílému pozadí, což je, jak jsou uvedeny v datech krmiva a tedy na našem webovém serveru. Zeptám se fotí věci, jako jsou skutečně může objevit na webu, udělat malou napodobeninou rohového stolu slabě svítící a přitahovat, typický pohledový úhel nebo položku na stolek na pozadí světla umlčel, s nadměrným pohovku, dává pocit klidu snadno života obecně. Ve srovnání s výstupní jednoduše existující data krmiva, by stálo jako balík, ale to by možná jediná skutečná cesta vpřed pro pobočky výklenku. Víte, co by? Kvalitní weby. Milá Google hlásí líbit.

Mezitím, předpokládám, že lidé, kteří již postaveno více pobočka produktu společnosti a viděl na dobře a jsou nyní aktivně účastní budování více produktů více serverů na předpokladu, že udělají, účastnit se různých zklamání. Já se snažím jít místo obecně s mou pobočka sítě a vybral jsem si ve skleněných a Crystal Dárkové předměty pro práci s tím může přerušit a pak dolů do kategorií a maximalizovat potenciál jednotlivých kategorií. Co pak mám je v podstatě legie výklenek weby všech propojení.


Pro volbu že rozumím průmyslu víc, než já, když jsem začínal s afilací weby, by rád že hodinky a šperky, jedná se o položky, že lidé jsou nejšťastnější web nákup, výzkum naznačil, ale nevím dobře najíst, odlišné od Amazonu a byl jsem příliš daleko se zapojit s Amazon webmá vysoký profil má a nevyhnutelně upoutá největší počet přidružených společností a tak zřejmě bude potrestáno v dobách před vymazat všechny pobočky. Vzhledem k tomu, že poslouchám, se začala tato vymazat.







Nezapomeňte si rezervovat své centrum Blaine561.com Blaine561 v pro všechny mé další weby Blaine561.

Pro své věrné čtenáře, cennější rostou každý den s články

Zahájit podnikání pro dietu a ztráta váhy a sociální otázky na Internet Marketing.


No comments:

Post a Comment