Saturday, August 6, 2011

Blaine561 uvádí: affiliate bomba-8 již strategie, jež vytvoří více než sto tisíc dolarů za rok

Mnozí mě požádali tuto otázku: "Proč některé pobočky si méně než 200 dolarů za měsíc, zatímco horní affiliate přejít na 30 až 3000 dolarů - 000 dolarů za měsíc?"


Pravda to je, že většina pobočky nejsou ochotné přijmout cestu, že jsou nejvyšší přidružené společnosti, aby takové příjmy šílený. Chtějí systém rychle získat bohaté.Téměř to nefunguje s programy pro přidružené společnosti. Je však dobré zprávy pro přidružené společnosti, kteří jsou ochotni trochu špinavé ruce. Úspěšné přidružené marketingové dnes je založena na následujících 8 faktory.

Můj dobrý přítel je používání a více než 100 000 dolarů čistého zisku z prodeje, které z něj.


Tyto faktory se zdá tak jednoduché a jsou často přehlíženy, ale jsou nesmírně silné jednou použita.


1. Identifikaci výklenek


Úspěch většiny pobočky pochází z vybrané místo. Pokud najdete výnosných mezerách, můžete udělat spoustu peněz. Nebo jako výzkumný prostor nebo zájem je velmi dobré. Zjisti, jestli lidé mají zájem nebo skutečně hledají vaší oblasti zájmu. Vyhledejte renomované přidružené programy v váš trh a kontaktovat některého z nich. Také si některé závěry o těchto programů k ověření její důvěryhodnost.


2. vytvořit jednoduchý webový server


Jakmile vaše místo, další věc udělat je přejít do režimu online a výzkum pro informace, které budete používat k vytváření webových stránek. Uvědomte si prosím, že potřebujete vybudovat svobodné obsahu webu se všechny informace, které můžete získat na toto téma. Obávám se, že tyto informace, jakmile dáš pryč a více k potenciálním zákazníkům, budou vždy vrátit k vám dostanou se orientace. Ale nemám nic na webu.


3. Růst e-mailového seznamu Opt-In


Když vytváříte web, jeden z cílů webu si zájemci e-mailu. Co lze dosáhnout tím, že poskytuje jednoduchý webový formulář opt-in emaily na všech stránkách webu zdarma. To bude snazší pro vaši návštěvníci předplatit bulletin e-mailu nebo tipy na toto téma. Měli kultivovat zvyk získávání informací, které bude užitečné alespoň jednou za týden na odběratele základna.


4. zveřejnit více zdarma


Každý článek, který najdete online bude užitečné že jak pro své odběratele základnou a potenciální zákazníci by měla být zaúčtována na webu. Snahou je poskytnout pouze vysoce kvalitní informace a bulletiny pro váš web. Dávají dárky na webu ke zvýšení předplatného a prakticky více splnit vaše generousity informací.


5. najít, co chcete, vaše potenciální zákazníky.


Při psaní bulletinu. Zkuste vytvořit vztah s seznam neustále reagovat na každý e-mail. Ukaž jim, že jste skutečně záleží jim tím BEPET to sami. Ať vědí, že máte zájem je jako člověk a ne jen někoho, kdo má zájem dělat rychle dolarů. Vyvíjet svobodně a budete si vaši důvěru a bezpečnost. Najděte výrobek, který skutečně potřebují.


6. získat produkt do seznamu


Poté, co jste vytvořili vztah důvěryhodnosti s vaší e-mailový seznam bude ochoten koupit od vás jako doporučení z důvěryhodného zdroje. Musíte získat produkty jsou partnerem nebo že jste zakoupili licence na produkty, které mají hlavní prodat práva. Ale tento produkt musí být vysoce kvalitní, jinak ztratí věrohodnost, že vám trvalo čas postavit.


7. prodávající produkty ze seznamu.


Pošlete vaše doporučení nebo zkontrolovat informace o produktu a tvářil se, jako zvláštní nabídku, která má určitý čas, že cena se zvýší, toto způsobí vaši nabídku rychle vyprodané. Budete překvapeni s výsledkem, že budete mít v okamžiku. Desítky tisíc dolarů můžete snadno vytvořit tímto způsobem.


8. přejděte zpět ke kroku 4 (publikování více obsah)


Kroky 4 až 7 opakujte pro každé 2-4 měsíce do seznamu e-mailů a ne je přetížit s produkty, které nevyžadují.


Tady to máte.To je přesný postup a strategie, které hlavní pobočky pomocí vzít vaše konkurence. -Li provedeny správně, můžete vygenerovat 60 000 dolarů - 100.000 USD ročně.


Není třeba započatými. Pokud hledáte rychlý způsob, jak okamžitě bohatství, šance jsou že možná nikdy neuvidíš.







Nezapomeňte si rezervovat své centrum Blaine561.com Blaine561 v pro všechny mé další weby Blaine561.

Pro své věrné čtenáře, cennější rostou každý den s články

Zahájit podnikání pro dietu a ztráta váhy a sociální otázky na Internet Marketing.


No comments:

Post a Comment