Friday, August 12, 2011

Blaine561 uvádí: pobočka Marketing: proměnit Váš Blog do peníze

Váš blog domácí podnikání je přitom docela dobře. Stovky nebo tisíce návštěvníků se houfně na webu každý den, vyhrazené čtenáři, které vracejí každý večer vstřebat její hlubokou moudrost života, zahraniční politiku a v lidském rozměru. Jdou jejich neocenitelné informace do světa, a vy jste ani desetník. Tato práce není nic na práci pro vás kromě vás dobře přinášející světlo světu, ale No tak! Musí být způsob, jak také finančně těžit z tvojí práci.


Je na čase vám slyšíš, o affiliate marketing.


Jednoduše řečeno, je přidružené marketingové partnerství s jinými weby. Přidat odkaz na vaše stránky na váš web a je třeba platit za každé klepnutí, registraci a prodej. Použijete-li se o přidružené společnosti marketing, můžete vygenerovat vysokou návratnost investic (ROI) s ohledem na množství času a úsilí vloženého do blogu domácí podnikání. Sotva používá, však afilací marketingu může být pouze ztráta místa na webu. Zde je několik tipů jak použít přidružené marketingové jako více než zástupné symboly.


1. Zkontrolujte příslušná propojení.


Čtenáři přijde do vašeho blogu důvod. Přicházejí o jeho úspěších v džunglích Jižní Ameriky nebo jeho průniky do krutého světa mezinárodní politiky. Šance jsou čtenáři v těchto oblastech nebude chtít jít na web prodávat Barney hračky. Věci, které by mohly mít zájem jsou výrobky, které ušetří džunglí Jižní Ameriky nebo knihu o mezinárodní diplomat. Muset odstranit úplně náhodné Barney hračky, protože možná někteří vědci jsou v Barney, ale ujistěte se, že většina vaše pobočka uvádění odkazů je spojena s obsah. Uživatelé jsou pravděpodobnější, že na ně klepnete.


2. Imbed vazby v jejich stanovami přidružené společnosti marketing.


Pokud jste právě objevil velký charitativní zachránit pralesy Jižní Ameriky, která má affiliate marketing program, patří odkaz v těle jednoho z jeho článků. Odkazy na straně mohou ztratil systémem windows, změna velikosti, nebo zcela ignorována jako zbytečné reklamy. Cokoliv v rámci předmětu, nicméně, čtení a za to, protože Autor článku, jehož názor čtenáře, cítí, že druhý web je užitečné nebo zajímavé. Čtenář bude pravděpodobnější, přejděte na odkaz, a vám bude pravděpodobnější, že budou vydělávat peníze.


3. změna vazby z marketingu pobočky.


To je obzvláště důležité, pokud máte staré uživatelské základny. Pokud vaše odkazy pro přidružené marketingové nikdy, ne lidé je proto budou staré zprávy. Být vždy pozor nové příležitosti přidružené marketingové, že si můžete využít. Nové odkazy dodává tajemství a intrik na váš web. Uživatelé pravděpodobně více změn, které odkazy prostě zmizet v pozadí.


4. vytvořte textové odkazy vzrušující a výzva pro přidružené společnosti marketing.


Většina lidí nebudou klepnout na tlačítko "klepněte sem". Na rozdíl od čistě ze zvědavosti, který rozhodně by nikdy vyřazeny, neexistuje žádná motivace pro uživatele těchto pokynů. "Save jihoamerické džungle některých porážky" je mnohem atraktivnější, prsten s aliterace a všichni a určitě si váš strom objímání zainteresované veřejnosti. Ve stejném smyslu jako zajímavé a vzrušující, kde je to možné obsahuje nějaký obrázek nebo nápis s odkazy. Seznam slov vyznačena modře v levé části stránky je těžké procházet; korouhev se požár kreslí okamžitou pozornost, a volání pozornost na odkazy by měly být cílem každé přidružené Marketingový plán.


5. ne pravidlo neplacené příležitosti.


Některé přidružené marketingové programy jsou jednoduše výměny odkazů, obchodní vazby na mě, ozvu se ti ". Ačkoliv tyto přímo ani peníze, jsou zvýšení návštěvnosti webu a zvýšeného provozu znamená více peněz. Zatímco váš Marketingový plán, samozřejmě, může být nepoužívá tohoto typu, mohou být užitečné při podpoře provozu a provozu, příjmy.







Nezapomeňte si rezervovat své centrum Blaine561.com Blaine561 v pro všechny mé další weby Blaine561.

Pro své věrné čtenáře, cennější rostou každý den s články

Zahájit podnikání pro dietu a ztráta váhy a sociální otázky na Internet Marketing.


No comments:

Post a Comment