Monday, August 8, 2011

Blaine561 uvádí: pobočka co je?

Já nechci nic prodat. To řekl, jak budovat své podnikání?


To je krása našeho programu. To nic prodat, děláme, prodej pro vás. Stačí zadat jména a e-mailové adresy těch, kteří znáte osobně online, a zašleme individuální e-mailu, pro vás, který přesměruje na flash prezentaci plně přizpůsobit, dynamické. Pokud chcete, můžete je poslat jako alternativa přímo do vašeho volného WebSite.ws partnerský web, který bude identický s co se díváš teď, ale přestěhoval, takže získat úvěr pro všechny znamení ups.




Jak lze vidět, kdo podepsal na mě a kolik jsou dlužné poplatky a provize za mě?


Budete mít přístup 24/7 k vykazování v reálném čase na všech přístupů na váš web agent, všechny testy umístěny a všech aktivní klienty, jakož i úplné downline volitelné vrstva (1 až 5) a všechny současné a minulé provize vám, hlášení. Budete mít také kontaktní informace pro vaše UPLINE sponzorů, takže si můžete zaslat informace o jejich úspěchy, a kontaktní informace pro členy vašeho DOWNLINE (síť), takže můžete e-mailem je a řekněte jim, jejich úspěšné zkušenosti.




Jako přidružená organizace je třeba poslat jakékoli byrokracie?


Ano. Požadované jednoduché dokumentace lze snadno přistupovat z v rámci vašeho účtu. Nicméně můžete začít vytvářet vám okamžitě.




Co je v části "Pozvání" a jak ji používat?


Pozvání sekce umožňuje posílat e-maily s vlastní vyhlídky, které musí být lidé, s nimiž jste měli předchozí kontakt. Seznamy opt-in emaily v sekci můžete koupit i potenciální klienty v oblasti členů. Prosím uvědomte si, že nebudeme tolerovat Spam jakéhokoliv druhu od našich partnerů. Porušení naší politiky Spam vyústí v okamžitou a trvalou deaktivaci účtu bez náhrady.




Co je to "upline"?


Vaše upline se skládá z lidí, jehož prostřednictvím byly postoupeny naší společnosti. Vaše upline může být cenným zdrojem informací o síti a způsobech, jak zvýšit příjmy z debaty.




Co je to "downline"?


Vaše downline se skládá z lidí, kteří byly podrobeny prostřednictvím naší společnosti. Lidé ve vaší downline představují ty, pro které budou získávat provize za nákupy. Informace ve vaší downline jsou aktualizovány v reálném čase, takže máte vždy tu nejnovější informace, které jsou k dispozici 24/7.




Jak lze použít bannery?


Příznaky umožňují umístit reklamu na své stránky na podporu naše nabídka produktů. Při každém nákupu jsou vyrobeny s námi lidé, kteří jste klepli na jejich nápisy se vydělat peníze.




Jak si vydělat provize?


Je to jednoduché. Vyděláte provize za prodej uvedeného prostřednictvím své pobočky spojení až do hluboké pěti vrstev.




Jak často budou dostávat provize?


Provize jsou odesílány nebo před den 15 dne každého měsíce předpokladu, že Komise rovnováhu splňuje vaše vybrané minimální výplata částky. Práh minimální platba je nižší, lze vybrat je 10 USD. Komise činí celkem méně než minimální platba částky vybrané budou přeneseny, dokud rovnováhu splňuje vaše vybrané minimální.




Jaké metody mohou zvolit získat provize?


V současné době nabízejí provize platby železné rukavici šekem, bankovním převodem nebo PayPal.




Kde mohu změnit, jak provize jsou vypláceny mě?


Upřednostňovaným způsobem Komisi a minimální platba kdykoli můžete aktualizovat v rámci vašeho účtu. Stačí klepněte na odkaz Komise přednost podél levého okraje od našich stránek.







Nezapomeňte si rezervovat své centrum Blaine561.com Blaine561 v pro všechny mé další weby Blaine561.

Pro své věrné čtenáře, cennější rostou každý den s články

Zahájit podnikání pro dietu a ztráta váhy a sociální otázky na Internet Marketing.


No comments:

Post a Comment