Friday, August 12, 2011

Blaine561 uvádí: Affiliate Marketing glosář

Pobočka Marketing je koncept se svou vlastní. Chcete-li začít, musíte vědět, co zprostředkovatele a průměrné výšce od affiliate program, když používají, jinak to vypadá jako banda Klikyháky. Pro ty z vás, s jistou zkušeností v této oblasti jsou tyto podmínky pro začátečníky.

Reklama: písemná prodávat, také známý jako "kopie". Většina za formu AIDA (pozornost, úroky, touha, akce) a ukázky si můžete prohlédnout na serveru, který něco prodat.


Pobočka Link: to je, jak společnost vědět, komu zaplatit. Tyto hypertextové odkazy jsou poskytovány affiliate program, který vás odlišuje od obecné provozu obecně. Pokud odešlete prostřednictvím propojení přidružená organizace, neobdrží platbu.


Partnerský program: dohodu s firmou, která má tento druh programu, inzerovat a propagovat své výrobky za úplatu, obvykle jako provizi za prodej. Je tak učinit na své vlastní náklady, ačkoli samotných programů jsou bezplatná. Slyšel jsem od těch, které vyžadují platbu spojit, ale doporučuji proti nim protože existuje spousta dobrých programů, která si lze zdarma.


Komise: to je, jak se dostane zaplaceno za všechny přidružené marketingové programy. Pokud není plat nebo poplatků a daní se neodečítají a proto jejich problém na kontrolu. Provize jsou obvykle vyjádřeny v procentech, přestože některé jsou uvedeny v korunách na prodej.

Konverze: procento lidí, kteří posíláte přidružený k webu to koupit. 1 % je průměrem odvětví. Získat převody je název hry v marketingu pobočky.


Creative: kolektivní Reference uvedeny některé programy pro celkový součet všech reklamních věci jako ad gif, svědectví, fotografie produktů a kopírovat text.

Mzdy na klepnutí: dostat zaplaceno, kdykoli někdo klepne na odkaz z webu. Je největší například program, který to Google AdSense, který umožňuje platit za klepněte na reklamy, aby váš web a platíte vždy, když někdo klikne na to. MIVA ARX a Yahoo! má také reklamní programy, které pracují tímto způsobem.


Mzdy na olovo: to není běžné, ale velmi užitečný. Když vás poslat někoho na web a znak pro bezplatnou zkušební verzi, e-mailový seznam nebo prodejních volání, se nazývá stopu. Některé společnosti platí vám dát jim potenciálních zákazníků, což je dobré pro tebe, protože jsi placený za potenciální zákazník něco darovat zdarma.


Platit za prodej: nejběžnější způsoby, jak dostat zaplaceno affiliate programy. Když někoho poslat do webové stránky a koupit výrobek, eBook, stahování nebo členství, zobrazí procento hrubého o tom.

Super pobočka: pobočka obchodník v horních 5 % ze všech affiliate obchodníci. To jsou ty, které si 80 procent všech zakázek v oblasti marketingu pobočky a touha všech affiliate obchodníci hledají bohatou, to.

Program ze dvou úrovní: affiliate program, který platí za jejich prodej a těm, kteří vás. Nábor a vycvičit druhou úroveň, bude pro všechny záměry a účely, vydělat peníze.

Některé programy jsou také více vrstev, což znamená, že vám zaplatím na downline několik vrstev pod ty % nebo více.

Tyto začínat pochopení afilací marketingu.







Nezapomeňte si rezervovat své centrum Blaine561.com Blaine561 v pro všechny mé další weby Blaine561.

Pro své věrné čtenáře, cennější rostou každý den s články

Zahájit podnikání pro dietu a ztráta váhy a sociální otázky na Internet Marketing.


No comments:

Post a Comment