Wednesday, August 10, 2011

Blaine561 uvádí: pobočka Marketing: affiliate programy

"Všechny internetové společnosti nejsou vytvořeny rovné!"


Při budování úspěšné internetové společnosti na podporu přidružené produkty a služby, musíte mít nejprve důkladného porozumění trhu výzkumu a testování znalostí. Všechny internetové obchodní příležitosti a přidružené programy nejsou vytvářeny stejné. Pobočka programy, přidružené programy, postoupení programy nebo programy partnerství jsou pouze tak dobrý, jako společnosti za nimi.


Bude vaším cílem identifikovat nejlepší pobočka programy k dispozici do svého výklenku. Výzkum a testování zjistit jaké společnosti mají produkty, služby a marketing systémů na místo pro převod provoz jste je poslat zisk.


Encyclopedia of franšízy někdo? Identifikovat nejlepší pobočka programů je jak najít úspěšné frančízy, malé firmy, s tím rozdílem, že jsou zcela zdarma. Typy podnikatelů, které jsou nejvhodnější pro cíl již bude vyvinuly, testovány a optimalizované a systém prodeje marketing & prodejní pobočka lze snadno připojit a profiting. pobočky může soustředit a pak jako mnoho kvalifikovaných vede webové stránky společnosti co nejdříve.


Kontrolní affiliate program: zde je velký seznam kritérií uvažovat při posuzování přidružená organizace programů na podporu vašeho obchodu po Internetu:


• Přesvědčte se, zda se ovládací software na webu funguje správně. Některé pobočky software pro sledování není tak přesný, jak chcete, tak zkontrolujte, zda vaše id přidružené přesně sledovány v celém systému až do zaplacení.


• Hledat automatizovaný monitorovací systém, podpora přidružené odkazy. Většina převody prodeje jsou vytvářeny po několika opakováních emaily jsou odesílány. Jen velmi zřídka zákazníci koupit na první návštěvu na web, pak potřebujete inteligentní auto připravuje se doprovázející dopisy jít automaticky na vaše odkazy. To může být ve formě e-mailu samozřejmě, e triamin či newsletter, který obsahuje obchodní zprávy, prosazování přidružené odkazy. Pokud můžete přistupovat a nahradit odkazy URL vlastní sledování, což je ideální. Inteligentní auto připravuje úplné řízení je nainstalován na webovém serveru a vytvořit si vlastní série pokračování.


Affiliate Marketing nástroje •. Hledat uživatelské inzeráty a kopie e-mailů, affiliate nápisy, ohlasy od spokojených uživatelů, které můžete zahrnout do vlastní kopie předprodejní, virové zpráv a e knihy, atd. Kdykoliv je to možné, prodejní materiály & marketing z affiliate programy upravit a přidat přidanou hodnotu do vaší nabídky. Chcete to udělat, protože v mnoha případech se soutěží se stovkami dalších pobočky prodeje.


• A řízení programu silné pobočka je požadována. To znamená reagovat Affiliate Manager nebo vlastníka, který snadno spojit a poskytuje různé formy kontaktu, například telefon, přijetí podpory online a e-mailu. Hlavní je to, že je poskytována rychlá užitečných odpovědí.


• Internet marketingové vzdělávání. Pokud se spoléhají na získání prodejní příjem pobočky, již odkazující na program, domnívají, že mnozí z těchto lidí bude nové internetové marketingové společnosti. Uspět, bude potřebovat balík dobrý trénink.


• Návštěvu potřebují a kontrolu softwarový systém prodeje, můžete přístup online. Virtuální kancelář pobočka kde lze vysledovat počet návštěvníků, prodejní převody a statistiky zjistit, které zdroje provozu & reklamy jsou ziskové.


• Různé formy platby mohou být přijaty na zabezpečený server. Některé z hlavních formy platby jsou kreditní karty jako Visa a Mastercard, debetní karty, eCheck, Paypal, eGold, atd. Více možností nabízí nejlepší. Zahrnuje vás mzdy a ne jen platby odběratele


Produkty silné backend •, budou profitovat z. Zkontrolujte, že program umožňuje více zisku s dalšími produkty zakoupíte váš předávání v přidružené webové stránky. Program by měl dát Komisi pro každý zakoupený produkt není jen jeden uvedených předplatitelem. Prodej by mělo vést k druhému, každý produkt vytvořit touhu po další informace.


• Dlouhodobé úvěry pro prodeje prováděné po první návštěvě. Celoživotní učení je nejlepší, za rok je dobrá, 6 měsíců je trochu příliš krátké a méně než 30 dní je velmi riskantní. Vzhledem k tomu, že pro většinu účastníků nekoupí na první návštěvu, pokud se rozhodnete koupit bude po obdržení následné zprávy o 6 nebo 7.


• Struktura odměn, která je pro vás a pro společnost. Jak prodejců, na stránkách budou ochotni zaplatit? Existuje několik způsobů, jak získávat provize jako příjmy na klepnutí nebo zaplatí návštěvník, který sleduje vedení vašich stránek na webu obchodníka. Nebo platit za vedení, který vyžaduje návštěvu k zobrazení podrobností o formě olova. Tyto informace najít vyžádáním manažer programu. Měli byste zvážit programy, které jsou pod $ $, 10 nebudou mít dostatek příjmů.


Rychlé • platební plán. Podívejte se co nejrychleji získat platbu. Většina programů platit jednou za měsíc, přestože existuje několik cyklistických vyplacení a dokonce existují některé Anywhere můžete přijímat denně.


• Nižší práh mzdové Komise. To je množství prodeje Komise jste si před placený. By neměla být příliš vysoká. Pokud neobdržíte vyplácení provizí v měsíci z důvodu práh, zkontrolujte zda že platby bude posunut na příští měsíc.


• Reziduální příjem potenciálu. Můžete také využít svůj čas a úsilí při prodeji služeb, předplatné na základě členství programy měsíční účet a mzdy zbytkové provizí. Tímto způsobem si měsíční příjem každé zásilky, zatímco zbývající členové. Můžete také vytvořit reziduální příjem, podpora přidružené programy na více úrovních, které vám zaplatit za přijetí nebo jiné webmastery odkazující na pobočky.


Realizace rychlé produktu • automatizovaná. Čím rychleji klient obdrží produkt, který je dobré při objednávce, tím lepší šance z nich zakoupit více produktů v budoucnosti.


• Služby pro velké zákazníky. Ujistěte se, že webové stránky obchodník má program služeb dobrých zákazníkům je k dispozici pro vaše odkazy by měly mít připomínky, otázky nebo potřebujete další pomoc.


• Dobrou pověst. Webové stránky obchodník má dobrou pověst se svými zákazníky a partnery? Je to jeden z nejdůležitějších faktorů, když jde o komerční webové stránky. Chcete-li získat představu o pověst obchodní společnost, promluvte si s ostatními společnostmi, které jsou součástí programu. Oni vám řeknou, jestli jsou spokojeni s léčby, které obdrží.


Mnoho dobrých programů nesplňují tato kritéria. Ale podporovat více máte na místě tím lepší šanci vybudovat úspěšný příjmů malé firmy Internet marketing."







Nezapomeňte si rezervovat své centrum Blaine561.com Blaine561 v pro všechny mé další weby Blaine561.

Pro své věrné čtenáře, cennější rostou každý den s články

Zahájit podnikání pro dietu a ztráta váhy a sociální otázky na Internet Marketing.


No comments:

Post a Comment