Wednesday, August 10, 2011

Blaine561 uvádí: pobočka Marketing: Znám zákon Can-Spam

To je úžasné množství falešných informací dostupných o e-mail marketing na Internetu. Jestliže oznamujete váš affiliate program prostřednictvím e-mailových kampaní, ujistěte se, že víte, co je jejich odpovědností.


Dny bez spamu zákon je, alespoň pro inzerenty, U.S.A. na základě. Zákon CAN-SPAM 2003 (ovládání zkratka pornografie a Marketing Act) stanoví zvláštní požadavky pro reklamy prostřednictvím e-mailu. Zákon byl testován mnohokrát od nevyhodnocují a pokuty byly vybrány, majetek uchvátil, byli lidé odsouzeni do vězení.


Jako přidružená obchodník očividně, nechcete se na nesprávné straně tohoto zákona. Naštěstí dodržování zákona je docela jednoduché. Tady je to vyžaduje:


Žádná zavádějící informace záhlaví nebo false. To zahrnuje "od:" a "do" pole.


Podvodný předmět řádky. Chcete váš klient znát, co prodáváte v každém případě, že by mělo být žádný problém.

Zprávy by měly být označeny jako reklama. Opět, je morální příběh: žádné věci servilní.


Metody opt-out "internetové", by měla být poskytnuta. Máte deset dní zastavit odesílání e-mailu osoby po obdržení požadavku na odstranění.


Zprávy by měly obsahovat vaši fyzickou adresu (nebo domů). To poskytuje odpovědnosti a způsob, jakým klient zkontrolovat, zda vaše podnikání je skutečná.


Porušení kterékoliv z těchto pravidel může vést se pokutou až do 11 000 dolarů za porušení! Upřímnost je teď opravdu nejlepší politikou. Možná přemýšlíte: je-li to tak, proč je Doručená zaplavil spamu každý den?


Není dokonalý svět a krátká odpověď je, že mnohé z těchto inzerentů porušují zákon. Obvykle jsou mimo Spojené státy v oblastech, kde mohou být žalobce nereálné. Ty, na druhé straně by docela snadno.


Nezapomeňte si přečíst podrobné požadavky na sebe. Můžete najít další informace o webové stránky Federal Trade Commission, http://www.ftc.gov/spam







Nezapomeňte si rezervovat své centrum Blaine561.com Blaine561 v pro všechny mé další weby Blaine561.

Pro své věrné čtenáře, cennější rostou každý den s články

Zahájit podnikání pro dietu a ztráta váhy a sociální otázky na Internet Marketing.


No comments:

Post a Comment