Saturday, August 6, 2011

Blaine561 uvádí: Affiliated.net oznamuje zahájení Peeker video reklamy

www.Affiliated.NET, reklamní síť zaměřena na technologie "Web 2.0", je oznámení původní verze jejich první video reklamy v kombinaci s animací. Jeho jedinečný přístup zlomená záznamy a výrazné zvýšení kont % a konverze online. "Přestali encyklopedii" vložené video a vytvořit vlastní videa pro velké značky a inzerentů. Tento přístup je v porovnání s mnoha televizních sítí, které nazvali "Peeker reklamy". Reklamy na "prohlížet" nebo animovat webové stránky jako vy teď vidět na hlavní televizní. Tento nový přístup online je diskrétní a zdá se, že návštěvníci pozorovat tyto grafické reklamy informace bez nutnosti otevřít nové okno nebo opustit stránku.




"Tento přístup je zajímavé, jak dramaticky eCPM se zvýšila ve srovnání s jinou formou kreativní," říká Ricky Ahjua, ředitel Online Marketing Affiliated.net. "Inzerentů to rád, protože je personalizovaná videa pro vašeho produktu nebo služby. Video je nyní velmi horké a Vydavatelé jsou "zpeněží" z nové zjištěny tyto reklamy peeker přítomen. Nakladatelství dávají možnost připojit se okamžitě v reálné video reklamy, které generují klepněte na položku sazby procenta 20 % a vyšší. Je nové hranice reklamy online."




Affiliated.NET zdá se, že dokonale proces, využití a monetizace video reklamy a videa rychle a efektivně k jakékoliv kampaně pro zvýšení a posílení online kampaní. Jsou určitě na přední hraně vln; Velké inzerenty, jako www.Google.com a www.MSN.com se dívají na technologie.




Obchodníci a vydavatelé se peeker tyto videa inzeráty zcela zdarma když jim partnera s přidruženými společnostmi, z pobočky rameno nákladů na výrobu, zvýšení návratnosti investic a převodu sazeb pro obchodníky, ve většině případů pro partnerství podíl příjmů.




"Redaktoři jsou často omezeny omezené nástroje a služby poskytované jejich sítí," říká Chris Kautz, ředitel obchodní rozvoj Affiliated.net. "Přidruženými videa jsou opatřeny přizpůsobitelné hráčů a peeker reklamy, splynout s webovým serverům a poskytuje řadu možností, jako je například zobrazení videa." Mají plnou kontrolu nad jak často se tato videa hrají prohlížeč, doba zpoždění, umístění a tak dále. To jsou jen první dostupné možnosti, po první sérii těchto videí; postupně se ve prospěch editorů přibudou další možnosti. Affiliated.NET se neustále snaží zlepšit svou nabídku a poskytnout více možností pro jejich partnery."







Nezapomeňte si rezervovat své centrum Blaine561.com Blaine561 v pro všechny mé další weby Blaine561.

Pro své věrné čtenáře, cennější rostou každý den s články

Zahájit podnikání pro dietu a ztráta váhy a sociální otázky na Internet Marketing.


No comments:

Post a Comment