Friday, August 5, 2011

Blaine561 uvádí: pobočky musí BEPET – Neudělej chybu, který poškodí váš podnik

Vytvořte afilací web, který je velký prodejní dopis nebude vést k obrovské prodeje. Proč? Protože návštěvníci odolá prodáváš bez ohledu na to, jak svést váš web a pravděpodobně nebude kliknutím prostřednictvím prodejců, na webu. I v případě, že klepnutí, budou konfrontováni s jiným prodávat, možná i s některými totožné znění. S prodejem prodej přes Internet si je opravdu jeho šance na zisk.


Internet je plný webové stránky vytvořené prostřednictvím pobočky k orientaci návštěvníků na stránkách obchodníků. Je to jednoduché eleganci přidružené marketingové – vytvářet pour webové stránky, zaregistrovat jako se společnostmi, které prodávají produkty, co se ti líbí, pak si a sledovat peníze. At, alespoň to je teorie. Mnoho pobočky, ale chyba, která bolí jejich podnikání. Narážíme na pre-order zákazníky.


Vytvořte web, který je velký prodejní dopis nebude vést k obrovské prodeje. Proč? Protože návštěvníci odolá prodáváš bez ohledu na to, jak svést váš web a pravděpodobně nebude kliknutím prostřednictvím prodejců, na webu. I v případě, že klepnutí, budou konfrontováni s jiným prodávat, možná i s některými totožné znění. Prodejem jste se vážně zranil jeho šance na zisk.


Pokud to nedává žádný smysl, pamatujte si, protože lidé v miliony každý den na Internetu – obsah. Chtějí se naučit něco, nebo hledají pomoc s problémem nebo mají nějakou jinou potřebu.


Lidé nejsou bude čelit online prodávat. To proto webu přidružená k úspěšné by měly vytvářet pocit důvěryhodnost, nabízí velmi zajímavé a informativní obsah – články, titulky, novinky, blogy, fóra, bulletinů a kurzy e-mailu a odkazy na další obsah, který může být v zájmu. Tyto věci si návštěvníci zájem a budou rádi klikněte obchodní místo v stav mysli nedal.


To je krása pre-sell. To je to, že místa návštěvník v pozitivní stav mysli, která vede k BEPET prodej. Pokud návštěvník na začátku s zřejmé prodávat, je téměř nemožné překonat a prohrál potenciální zákazník.


Existují dvě důležité věci si vzpomenout prodeje efektivně vaši návštěvníci:



Pečlivě vytvořit web s tématem vaší obchodníci výrobků nebo služeb.


-Li jste přihlášeni jako s několika seznamovací weby, by měl web očividně věnován na rande a sdružuje lidi, spolu s něčím spojený s vztahy – květiny, sladkosti, zvláštní dovolené, šperky, karty nebo dárky. Máš pravdu. Bud'te kreativní. Zřejmě se tam nevejde na krok směrem k větší příležitost k výdělku.



Vžijte se do boty návštěvníka.


Zkontrolujte web s brutální upřímnosti a snažte se pochopit, jak někdo cizí vám navigaci. Je složité a obtížné najít? Všechny odkazy fungují? To je ústředním tématem, konkrétní? Web je hodnotný obsah, případ? Máš pocit důvěry? On bude návštěvník otevřenější koupit? Pokud ano, pak lze bezpečně doporučit obchodníci za vaši návštěvu. Lidé se obvykle pouze nákup od někoho, komu věřit. A že to měl být vy.


Prodeje funguje, protože je dvoustupňový proces. Prvním krokem je s vámi, nabízí bohatý obsah a zajímavé webové stránky kde se návštěvníci budou cítit pohodlně. Jak si získat jejich důvěru, že přesune na krok, dva klepnutím prostřednictvím prodejců, na webové stránky. Až do teď jsou docela zájem o koupi, tak, že nebudou bude zakázán prodej kopií.

Ať dealera o kšeft. Její role je vzdělávat a pomoci vaši návštěvníci tím, že poskytuje odpovědi na vaše otázky a řešení jejich problémů prostřednictvím kvalitní obsah.







Nezapomeňte si rezervovat své centrum Blaine561.com Blaine561 v pro všechny mé další weby Blaine561.

Pro své věrné čtenáře, cennější rostou každý den s články

Zahájit podnikání pro dietu a ztráta váhy a sociální otázky na Internet Marketing.


No comments:

Post a Comment