Thursday, August 11, 2011

Blaine561 uvádí: pobočka Tip – vytvoření volného Ecourse

Bezplatné elektronické kurzy jsou win-win situace pro vás a pro vaše návštěvníky. Ecourse je skvělý způsob zachycení e-mailové adresy návštěvníků a poskytnout jim s obsahem, který hledali, současně nabízí opakovaně přidružené produkty.

Návštěvníci jistě ocení získat informace, které by hledali v doručené poště každý den.


Ecourse je obvykle řadu souvisejících článků 5 až 7 na konkrétní téma, které načtete do vaší autoresponder. Budete moci začlenit jednu nebo více affiliate produkty na každé lekce ecourse, vaši čtenáři poskytuje skvělé informace.

Rád se využít k podpoře pobočkou konkrétního produktu v průběhu celého ecourse ecouse. Jedná se zpravidla o produkty, které mi platit provizi za prodej slušné. Také bývají dražší zboží, které zákazník nebude chtít koupit na rozmaru cizí. Ecourse umožňuje ukázat svým čtenářům, které vím, že to, o čem mluvím a možnost získat vaši důvěru, jako expert v oblasti, která se vztahuje ecourse.


Samozřejmě že můžete také povýšit několik affiliate související produkty ve vaší ecourse. Každé z nich mohla poskytnout řešení problému, že jedete do vaší ecourse.

Určete, které související témata nebo téma, které chcete na své ecourse. Začněte psát článek Úvod, který poskytuje váš odběratel globální téma a představu o co vám vysvětlí během příštích několika dnů. Pak hodil do skutečné ponaučení, nebo články a dokončit své ecourse s krátká rekapitulace a některé informace o tom, kde se odtud. To by mohlo zahrnovat doporučují knihy pro další zdroje, produkty nebo servery (které samozřejmě budete platit provizi-li si koupit) nebo jim nabídnout další skvělé informace na vašich vlastních stránkách.


Jakmile je váš obsah připravený, zavést individuální lekce v své oblíbené autoresponder (jako aweber.com) a přidat pole předplatné na váš web. Nebo se ještě více účinné, vytvoření samostatné stránky pro ecourse, které zdůrazňuje výhody kurz a co čtenář naučí. Účastníky můžete získat odkaz z hlavní stránky na domovské stránce, zápis článků, které použít odkaz na stránky ecourse zápis v podpisu, nebo zakoupit jiné reklamy nebo ppc.


Najdete pobočky příjmy rostou s každým ecourse, které vytvoříte a každý nový předplatitel, který spojuje ecourse. Krása vytvoření elektronické kurzy je, že jednou práci, a vaše ecourse bude nadále podporovat přidružené produkty za jak dlouho umožňuje uživatelům přihlásit se k odběru. Musíš milovat pasivní příjem.







Nezapomeňte si rezervovat své centrum Blaine561.com Blaine561 v pro všechny mé další weby Blaine561.

Pro své věrné čtenáře, cennější rostou každý den s články

Zahájit podnikání pro dietu a ztráta váhy a sociální otázky na Internet Marketing.


No comments:

Post a Comment